Tratamente naturiste pentru gene

Remedii naturiste pentru a va face genele mai lungi cu ajutorul unor amestecuri din ulei de masline si suc proaspat de lime; glicerina vegetala si ulei de ricin; ceai verde si ulei de jojoba.
Lungimea genelor este adesea considerata un semn de frumusete in multe culturi, si sunt numeroase produse pe piata pentru a va ajuta genele sa para mai lungi si sa fie mai remarcabile. Totusi, multe dintre aceste produse pot cauza iritatii purtatorilor si contin ingrediente nenaturale. Din fericire, sunt anumite remedii naturiste pentru acasa acasa care pot fi folosite pentru a va face genele sa creasca mai lungi.

Uleiul de masline si sucul proaspat de lime
Un amestec de ulei de masline si suc proaspat de lime poate fi aplicat pe gene pentru a le face sa creasca mai lungi si mai puternice. Pentru a face aceste amestec, combinati 4 parti de ulei de masline cu o parte de suc proaspat de lime intr-un borcan sau o sticla si amestecati-le bine. Cu o perie mica sau tampon de bumbac, aplicati o cantitate mica din acest amestec pe gene, asigurandu-va sa nu va intre in ochi. Dupa 20 de minute, clatiti genele cu apa rece si uscati-le. Acest tratament poate fi folosit de doua ori pe zi, dimineata si seara atata timp cat nu va irita pielea. Portiile nefolosite din amestec se vor pastra in frigider pana la 72 de ore.

Glicerina vegetala si ulei de ricin
Un amestec de glicerina vegetala si ulei de ricin este folosit in mod comun pentru a face ca genele sa creasca mai lungi. Pentru a face acest amestec, combinati 1 lingurita de glicerina vegetala cu 2 lingurite de ulei de ricin intr-un recipient mic si amestecati-le. Puneti o cantitate mica din acest amestec pe un tampon mic de bumbac si puneti-l pe gene. Lasati amestecul pentru 30 de minute inainte de a-l clati cu apa rece si tamponandu-l cu un prosop curat. Acest tratament poate fi folosit in fiecare noapte inainte de somn atata timp cat nu va irita pielea. Portiile nefolosite de glicerina si ulei de ricin se vor pastra intr-un dulap pana la 90 de zile.

Ceaiul verde si uleiul de jojoba
Un amestec de ceai verde si ulei de jojoba poate fi aplicat pe gene pentru a le face sa creasca mai lungi. Pentru a face acest amestec, amestecati 1/8 cana de ceai verde cu 2 linguri de ulei de jojoba intr-un recipient mic si amestecati-le. Cu un tampon de bumbac mic, frecati usor amestecul pe gene, asigurandu-va ca nu va intra in ochi. Lasati amestecul pe gene peste noapte, si clatiti-l cu apa rece si spalati-l cu un demachiant usor. Acest tratament poate fi folosit zilnic atata timp cat nu va irita pielea. Portiile nefolosite din acest amestec pot fi tinute in frigider pana la 72 de ore daca este necesar.