Supa crema de spanac

Ingrediente:
-2 linguri ulei de masline
-1 ceapa mare tocata
-2 morcovi tocati
-2 ardei iuti tocati
-2 catei de usturoi tocati
-2 cartofi taiati
-concentrat de legume
-1 kg spanac
-cimbru tocat
-sare si piper
-1/2 cutie smantana slaba

Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie puneti uleiul la incins, cand acesta e incins suficient adaugati ceapa, morcovii si ardeiul si lasati-le la calit pana prind culoarea aurie
2.Adaugati usturoiul si mestecati continu pentru a nu arde legumele
3.Se adauga cartofii si supa de legume si se lasa la fiert pana cand cartofii s-au inmuiat
4.Adaugati spanacul si cimbru si mai lasati pe fac tigaia inca 5 minute
5.Pune amestecul de pe foc intr-un blender si amestecati
6.Adaugati sare si piper dupa gust dupa care se adauga smantana si se pune iar pe foc anestecandu-se continu.