Stiuca umpluta

Slabeste sanatos cu Duoslim

Ingrediente:
-2 stiuci de aproximativ 1,5 kg bucata
-200 ml lapte
-1 legatura patrunjel
-1 legatura ceapa verde
-3-4 catei de usturoi
-sare si piper
-150 g unt
-2 oua
-lamaie pentru servit

Mod de preparare:
-luam carnea de la cele 2 stiuci
-trebuie luata pielea de pe stiuca in asa fel incat aceasta sa nu se rupa
-pielea trebuie spalata foarte bine
-desprindem carnea de sirea spinarii
-calim ceapa verde tocata in unt
-carnea de stiuca se toaca si se pune intr-un castron
-peste carne punem ceapa,usturoiul pisat,patrunjelul taiat marunt,miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine,oule,sarea si piperul
-se amesteca pana obtinem un mestec omogen
-cu amestecul format umplem pielea de stiuca lasand la capat un pic de spatiu pentru a putea pune capul
-ungem stiuca pe toata suprafata ei cu unt
-punem stiuca intr-o tava in care am pus anterior unt si foaie de copt
-se lasa la cutor aproximativ 40 de minute pana incepe sa se rumeneasca
-servim cu felii de lamaie