Spanac cu ciuperci in stil italian

Ingrediente:
-4 linguri de ulei de măsline
-1 ceapa mica, tocata
-2 căței de usturoi, tocat
-14 bucati ciuperci proaspete, feliate
-1 kg spanac curat și proaspăt, tocat aproximativ
-2 linguri de otet balsamic
-1/2 ceasca de vin alb
-sare si piper negru proaspat macinat dupa gust
-patrunjel proaspat tocat, pentru garnitură

Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare se pune la incins uleiul de masline la foc mare.Dupa ce uleiul s-a incins puneti ceapa si usturoiul si calitile pana cand acestea devin aurii.Dupa ce acestea s-au rumenit adaugati ciupercile si lasati pe foc 3-4 minute,dupa care se adauga spanacul si se amesteca constant pentru a nu se lipi.
Se adauga otetul timp in care se amesteca pana cand acesta este absorbit.Dupa ce otetul este absorbit se adauga vinul.Se lasa la fiert la foc mic pana cand vinul este absorbit.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se presara cu patrunjel proaspat.Se serveste fierbinte.