Sote de pui cu ciuperci

Ingrediente necesare:

  • 4 sferturi de pui
  • 25 g. unt
  • 300 ml supa de pui
  • 350 g. ciuperci
  • 125 g. rosii
  • 1 lg. ulei de masline
  • 1 legatura de ceapa verde taiata marunt
  • cimbru
  • 2 linguri malai
  • 125 ml smantana

Pasi de urmat:

1. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie si prajeste bucatile de pui. Potriveste de sare si condimente si lasa-l, acoperit, la foc potrivit 15 min.
2. Adauga ceapa, cimbrul si concentratul de pui si lasa-l sa se inabuse 20 min. Intoarce bucatile de pui sa se patrunda.
3. Taie cipercile felii si rosiile in bucati mari si adauga-le in tigaie.
4. Amesteca malaiul cu jumatate din cantitatea de smantana ( sa se formeze o pasta) si adauga-o peste pui.
5. Lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul se ingroasa.