Somon cu lamaie,capere si rozmarin

Ingrediente:
-4 fileuri de somon
-1/4 ceasca de ulei de masline
-1/2 lingurita de sare
-1/2 lingurita de piper proaspat macinat
-1 lingura de frunze tocate de rozmarin
-8 felii de lamaie
-1/4 ceasca suc de lamaie
-1/2 cana de vin alb
-4 lingurite capere
-4 bucati de folii de aluminiu

Mod de preparare:
Fileurile de somon se ung cu ulei dupa care se condimenteaza cu sare,piper si rozmarin.Dupa ce ati condimentat pestele asezati fiecare bucata pe cate o folie de aluminiu.Puneti pe fiecare bucata 2 felii de lamaie,1 lingura suc de lamaie,2 linguri de vin si 1 lingurita de capere.Dupa care sigilati fiecare bucata de somon cu folia de aluminiu.
Puneti la incins o tigaie pentru gratar,dupa ce s-a incins puneti pestele in folia de aluminiu timp de 10 min timp in care rotiti-l pe o parte si pe alta.Pofta buna!