Scoici umplute

Slabeste sanatos cu Duoslim

Ingrediente:
-8 scoici
-100 g cascaval ras
-2 linguri pesmet
-2 linguri faina
-patrunjel verde
-80g unt
-sare si piper
-1 ou
-1/2 pahar supa legume
-1 pahar vin alb
-3 bucati arpagic
-cimbru
-1 foaie dafin
-100 g ciuperci

Mod de preparare:
-scoicile se pun in cuptorul incins pentru a se deschide
-dupa ce s-au desfacut li se scoate interiorul si se spala foarte bine cu apa pentru a indeparta tot nisipul
-arpagicul se taie marunt si se pune la fiert cu carnea scoasa din scoici,vin,sare, piper,dafin si cimbru
-ciupercile se taie marunt si se pun la calit in unt
-carnea scoicilor se taie marunt
-sosul se face din 50 g unt,faina si supa de legume
-se adauga galbenusul de la oua,sare si piper
-sosul format se amesteca cu carnea si ciupercile,se adauga cascavalul ras se amesteca iar cu amestecul format se umplu cochiliile
-scoicile se aseaza intr-o tava se presara pesmet si se introduc la cuptor sa se gratineze.