Scapati de punctele negre-Remedii naturiste pentru a elimina punctele negre

Slabeste sanatos cu Duoslim

-Luati un cartof crud,dati-l pe razatoare dupa care frecati-l pe fata timp de 15 minute,pe nas,pe ograji,barbie.Este un remediu pentru a scapa de punctele negre.
-O pasta de frunze de coriandru si pulbere de curcuma este un remediu ideal pentru punctele negre.
-Amestecati o lingurita de zahar cu cateva picaturi de zeama de lamaie si frecati usor pe fata cu miscari circulare.Acest remediu va elimina punctele negre si celulele moarte ,dandu-i pielii un aspect curat si stralucitor.
-Unul din cele mai bune remedii pentru a scapa de punctele negre este o pasta de pulbere de fulgi de ovaz combinata cu apa de trandafiri.Aplicati-l pe fata pentru 20 de minute.
-Bicarbonatul de sodiu amestecat cu apa este un remediu pentru punctele negre.Aplicati-l pe fata timp de 25 de minute dupa care spalati cu apa calda.
-Se amesteca foarte bine mierea de albina cu migdale pisate si se aplica pe fata.Aceasta masca facuta acasa curata pielea de impuritati si de asemenea va scapa de punctele negre.
-Amestecati cateva picaturi de sus de lamaie cu 5 picaturi de ulei de masline si aplicati penste punctele negre.Acest amestec trebuie aplicat zilnic.
-Exfolierea este un mod simplu de a scapa de punctele negre la domiciliu.Exfolierea blanda va elimina celulele moarte din piele,curata porii si scoate punctele negre.
-O lotiune de miere,suc de lamaie,un varf de cutit de bicarbonat de sodiu este unul din cele mai bune moduri de atac pentru a elimina punctele negre acasa.
-Aplicati suc de aloe vera pe punctele negre.Acesta este cel mai bun remediu natural pentru a elimina punctele negre.
-Puteti preveni aparitia punctelor negre prin aplicarea de oua pe fata.Se bata albusul de la un ou cu miere de albine,se aplica pe suprafetele cu puncte negre si se lasa sa actioneze 20-30 min.