Sardine cu salata de cuscus

Ingrediente:
-ulei de masline
-8 sardine
-sare de mare si piper negru proaspat macinat
-2 lamai
-iaurt natural

Pentru cuscus:
-200 g cuscus
-masline negre fin tocate
-2 cepe taiate felii
-1 crenguta de menta proaspata
-100 g branza feta maruntita

Mod de preparare:
Se pune cuscusul intr-un castron si se toarna peste 300 ml de apa fiarta.Se acopera cu o farburie.
Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se pun sardinele.Se presara peste sare si se lasa la foc mic intorcandu-le pe o parte si pe cealalta.
Intr-un castron se amesteca sucul de lamaie si uleiul extravirgin de masline si se adauga in tigaie.
Cuscusul se amesteca cu ceapa,masline,menta si branza feta.Se amesteca si se mai adauga si ulei de masline si zeama de lamaie,si se amesteca din nou pentru a se omogeniza.
Dupa ce s-au facut pe o parte si pe cealalta sardinele se scot si se servesc cu cuscus si putin iaurt.

Pofta buna!