Salata turceasca

Ingrediente:

 

  • 1 1/2 kg piept de curcan fiert tocat
  • 1 1/2 cana mazare congelata
  • 1/2 cana morcov tocat
  • 1/4 cana ardei gras verde tocat
  • 1/2 cana de telina tocata

 

Dressing:

  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/4 linguriţă de seminţe de ţelină
  • 1 lingurita praf de granule de ceapa
  • 1 ceasca de maioneza fara grasimi

 

 

Într-un castron mare puneti carnea de curcan taiata , mazarea, morcovii, ardeiul verde si telina.
Pentru a face sos: Într-un castron mic combinati piper negru, seminţe de ţelină,praf de ceapă şi maioneză. Turnati sosul peste salata si amestecati bine.
Acoperiti si bagati la frigider pentru cateva ore pentru ca aromele sa se amestece. Se amestecă din nou înainte de servire.