Salata picanta de morcov

Ingrediente:
-5 morcovi
-1 lingurita chimen
-1 lingurita coriandru uscat
-1 catel usturoi
-un praf paprika
-4 linguri ulei de masline
-zeama de la jumatate de lamaie
-100g telemea
-jumatate de legatura patrunjel tocat

Mod de preparare:
Intr-un castron se zdrobesc 1 lingurita de seminte de chimen,o lingurita de coriandru,un catel de usturoi un praf de paprika,sare si piper.
Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline peste care se pun condimentele amestecate si se prajesc cateva minute pana cand se obtine un ulei aromat.Dupa ce am obtinut acest ulei aromat punem peste el cei 5 morcovi rasi pe razatoare,zeama de la jumatate de lamaie si se stinge focul si lasam acolo amestecul un sfert de ora pentru a se amesteca aromele.
Dupa ce sfertul de ora s-a scurs adaugam branza sfaramata si jumatate de legatura de patrunjel tocat.
Pofta buna!