Salata de peste afumat

Ingrediente:
-1 peste afumat
-2-3 cartofi
-2 galbenusuri
-1 ceapa mica
-cateva masline
-sare
-piper

Mod de preparare:
Cum pestele va fi cumparat din comert, cel mai mult timp il vor ocupa cartofii. Acestia trebuie pusi la fiet in apa. Intre timp, pestele trebuie taiat in bucatele mici. Aripioarele si oasele mai mari pe care le gasesti este bine sa le inlaturi. Cand cartofii sunt gata, taie-i cubulete mici. Prepara o maioneza din cele doua galbenusuri de ou cu putin ulei si un praf de sare si adauga-o peste peste. Adauga si cartofii, maslinele si ceapa tocata cat de marunt se poate. Condimenteaza salata de peste afumat cu sare si piper pentru a fi exact pe gustul tau si bucura-te de o mancare de vara perfecta pentru zilele acestea. Daca doresti, poti adauga si putina zeama de lamaie, aceasta fiind intotdeauna perfecta cu orice fel de carne de peste.