Pui cu bambus

Ingrediente:
-6 pulpe inferiore de pui, fara piele si crestate putin
-3 catei de usturoi, tocati marunt
-5 cm ghimbir, ras mic
-1 telina mica, taiata bastonase
-1 morcov taiat bastonase
-1 ceapa verde, taiata in diagonala
-1 cutie muguri de bambus
-200 ml supa de pui
-3 linguri sos de peste (in loc de sare)
-100 ml lapte de cocos
-3 linguri ulei de porumb

Mod de preparare:
Incalzeste uleiul intr-un wok si pune pulpele.Intoarce pulepele de pui pe toate partile pana cand acestea devin aurii. Scoate-le pe o farfurie.La foc mediu- mare pune pe rand ghimbirul, usturoiul, telina, morcovul, bambusul, ceapa, amestecand 1 minut dupa fiecare. Pune carnea la loc in tigaie, adauga sosul de peste si supa  si lasa sa se faca carnea. Cand e gata, adauga laptele de cocos si lasa putin sa se formeze sosul.
Carnea si sosul se servesc cu taietei de orez sau orez simplu.