Peste la cuptor cu legume

Slabeste sanatos cu Duoslim

Ingrediente
-4 bucati peste
-2 catei usturoi
-4 linguri ulei
-1 ceapa
-2 morcovi
-1 ardei rosu
-400 ml rosii in bulion
-1 telina
-200 ml vin alb
-piper boabe
-4 linguri faina
-foi de dafin
-cimbru
-verdeata tocata
-sare,piper

Preparare
Pestele sa sereaza si pipereaza,dupa care se da prin faina.
-intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pune pestele la rumenit
-intr-e timp legumele se toaca
-dupa ce pestele s-a rumenit se scoate si in aceiasi tigaie se pun legumele la calit
-cand sunt destul de calite se adauga si 2-3 linguri de vin si se mai lasa pe foc cam 5-6 minute
-intr-o tava se pun legumele calite,peste ele se pun bucatile de peste
-pe deasupra se pune bulionul si se toarna restul de vin
-se adauga boabele de piper,frunzele de dafin si putin cimbru
-tava se acopera cu o folie de aluminiu si se baga in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute
-cand e aproape gata se indeparteaza folia si se lasa tava la cuptor pentru a se rumeni preparatul