Paella cu fructe de mare

Ingrediente:
-350 g orez
-200 g scoici
-350 g creveti
-5 rosii
-5 catei de usturoi
-350 g file de cod
-300 ml vin rosu
-1 ceapa mare
-4 linguri ulei de masline
-1 l supa de pui
-1 legatura patrunjel
-sare
-piper

Alegi orezul, il clatesti in cateva ape si il lasi cateva minute in apa rece.
Dupa aceea il pui la fiert in supa impreuna cu 1 lingurita sare.
Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o julienne.
Caliti-o in ulei 2 minute la foc mic, apoi adaugati scoicile, fileul de cod taiat in cubulete si crevetii.
Caliti-le la foc mic 4-5 minute, apoi puneti usturoiul tocat marunt, rosiile oparite, curatate de coaja si taiate in cubulete si potriviti de sare si piper.
Adaugati vinul si dupa 10 minute puneti totul peste orezul fiert.
Puneti si patrunjelul tocat marunt amestecati bine si mai lasati sa fiarba, la foc mic, 3-4 minute.
Pofta buna!