Muschi de porc cu bacon pentru o masa speciala de Craciun

Ingrediente:
-2 bucati muschi porc
-2 linguri de ulei vegetal
-2 linguri de sos de soia
-2 linguri suc de lamaie
-1/4 ceasca de telina tocata marunt
-2 linguri de ceapa tocata marunt
-2 linguri de unt
-pesmet
-1/2 ceasca mar tocat
-2 linguri de stafide
-2 linguri de coacăz roșu sau jeleu de zmeura
-3/4 linguriță de sare
-1/4 linguriță de condimente pentru carnea de porc
-piper
-rozmarin
-6 benzi de bacon

Mod de preparare:
-amestecati uleiul,sosul de soia,sucul de lamaie
-cu amestecul format ungeti muschiul de porc
-infasuratile intr-o folie de pastic si lasati la frigider o noapte
-intr-o tigaie gatiti telina si ceapa in unt
-amestecati pesmetul cu mere,stafide,jeleu,sare,comdimente,piper,rozmarin
-se scoate muschiul de porc de la macerat
-intre cele 2 bucati de muschi puneti ametecurile formate si legatile cu sfoara
-se infasora in bacon
-se baga in cuptorul preincalzit aproximativ 1 ora pana cand acesta e facut