Mituri

Mitul 1:Slabeste sanatos cu DuoslimVei slabi mai rapid,daca reduci cantitatea de calorii
Atunci cand reduci mult cantitatea de calorii,iti supui organismul la infometare.Corpul va incerca sa isiprotejeze resursele,astfel va incetini rata metabolismului.

Mitul 2:Cu cat e mai stricta dieta,cu atat va functiona mai bine
Regimurile normale ,echilibrate sunt privite cu suspiciuni,in timp ce oamenii cauta in principiu dietele dure,complicate.Acest gen de diete sunt proaste pentru ca priveaza organismul de o multime de nutrienti.

Mitul 3:Te ingrasi daca mananci seara
Nu conteaza atat de mult momentul in care mananci,ci cat mananci.Este recomandat sa nu mancati foarte mult seara,deoarece urmeaza o perioada de repaos de cel putin 8 ore.Daca manacati ceva usor seara,peste noapte nu veti mai avea acea senzatie de foame.

Mitul 4:Intre mesele principale nu trebuie sa mananci
Evita aparitia senzatiei de foame inainte de masa urmatoare.Se recomanda ca intre cele 3 mese principale sa existe si cate o gustare.Acestea va vor mentine constanta glicemia.

Vei slabi mai eficient ,daca sari peste mese
Din contra e posibil sa te ingrasi!O sa uiti de nevoia de a da kilogramele jos atunci cand o sa ti se faca foame.Foamea este o senzatie prea puternica pentru a putea fi controlata,pentru ca alimentatia este un instinct primar.Este foarte important sa nu sariti peste mese in special peste micul dejun,cel care da energie dupa multe ore in care nu ati mancat.