Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. SC ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL, denumita generic in cele ce urmeaza AUTOR , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.duoslim.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DREPTURI DE AUTOR

SC ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL, cu Sediul Social in Aleea Florin Ciungan nr. 17, Etaj 3, Birourile 4,5,6, Sector 3, Bucuresti, CUI: RO30221143, Reg Com: J40/5757/2012, este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, si altele sunt proprietatea www.duoslim.ro implicit SC ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL .
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre SC ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL si producatorii sau distribuitorii acestor produse si servicii. Din acest motiv, www.duoslim.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul nostru.
Domeniul www.duoslim.ro este detinut de catre SC ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui DUOSLIM, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa SC.ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL este interzisa si se pedepseste conform legii.

LEGATURI (LINK-URI) CATRE ALTE SITE-URI

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siturile pe care le accesati. La accesarea unui site care nu apartine retelei de situri operate de Autor, va rugam sa aveti in vedere faptul ca situl este independent de Autor si ca Autorul nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara retelei Autorului nu presupune ca Autorul isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea web site. Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest site apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII

Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.duoslim.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.
Autorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe site.

www.duoslim.ro nu ofera nici o garantie ca:

  • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
  • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
  • orice eroare de program va fi corectata.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul www.duoslim.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu sunt stipulate expres in Termenii si conditiile de utilizare.

LIVRARE: COSTURI SI DETALII

Taxele de livrare:

• Taxa Posta Romana: 12 lei ( timp livrare: maxim 7 zile lucratoare)
• Taxa curier Bucuresti: 15 lei ( timp livrare: maxim 2 zile lucratoare)
• Taxa curier provincie: 18 lei + 1 RON/km suplimentar (daca este cazul) in tara ( timp livrare: maxim 2 zile lucratoare). Calculeaza km suplimentari accesand link-ul.
Preturile sunt exprimate in LEI si contin TVA (24%). Plata coletelor se face ramburs.
Livrarile prin curierat rapid se realizeaza de luni pana vineri. Toate comenzile trimise pana la ora 17.00 sunt expediate in aceeasi zi, cu termen de livrare de maxim 2 zile lucratoare (Urgent Curier) sau maxim 7 zile lucratoare (Posta Romana). Comenzile trimise vineri pana la ora 17.00, sunt livrate pana cel tarziu marti. Comenzile trimise dupa ora 17.00 vor fi date spre livrare incepand de a doua zi.

RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care, din orice fel de problema, nu mai doriti sa incercercati produsele DUOSLIM, Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Astfelputeti returna produsul dupa maxim 10 zile calendaristice de la data primirii coletului si va primiti banii inapoi in maxim 30 de zile de laprimirea coletului inapoi, prin virament bancar.

Daca doriti sa apelati la politica de retur, pasii care trebuie urmati sunt:

  1. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Ambalajul cutiilor trebuie sa fie intr-o stare buna (sa nu fie sparte, rupte sau sa aiba eticheta deteriorata). Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra, drept urmare nu puteti apela la politica de retur.
  2. Produsele returnate trebuie trimise la adresa SC ECLIPSE RESEARCH&DEVELOPMENT SRL – Intrarea Cernei nr.5, Loc. Pantelimon, Jud. Ilfov. Produsele se vor trimite prin Curierat rapid, taxele de expeditie fiind suportate de catre Utilizator (client).
  3. Returnarea banilor se va face doar in cont bancar si intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea coletului de la dumneavoastra, si NU includ costurile transportului.

Prevederile acestei politici de garantie sunt valabile doar pentru comenzile efectuate online in conditiile prezentului site. Achizitiile efectuate prin programe promotionale, sau din alte surse (alte site-uri, farmacii, plafare),  se supun prevederilor legale, nefiind acoperite de conditiile prezentei politici de garantie.*(cf. art. 7 din OG 130/2000).