DISCLAIMER

Rezultatele pot varia. Produsele Duoslim reprezinta un ajutor pentru gestionarea greutatatii dumneavoastra si ar trebui sa fie insotite de un stil de viata sanatos. Rezultatele nu sunt garantate pentru fiecare consumator; astfel, in timp ce un procent mic de utilizatori ar putea avea o pierdere dramatica in greutate intr-o perioada scurta de timp, pierderea in greutate nu poate fi garantata pentru toti. Cititi intotdeauna instructiunile produsului inainte de utilizare. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Ca si în cazul altor produse, solicitati consiliere medicala, inainte de a utiliza produsele Duoslim, in cazul in care suferiti de alergii alimentare, şi consultati medicul sau farmacistul daca aveţi o conditie medicala speciala (de exemplu, diabet, epilepsie, hipertiroidie).

Acest site contine numeroase marturii, care sunt toate exemple de rezultate obtinute de catre utilizatori reali. Marturiile pot fi editate pentru claritate.
Produsele Duoslim sunt suplimente alimentare, si se elibereaza fara prescriptie medicala.Produsele Duoslim pot fi gasite si in farmacii sau plafare. Produsele Duoslim sunt fabricate in Romania, si sunt certificate de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (SNPMAPS): Duoslim Day&Night capsule – Notificarea nr 4366/14.01.2011.