Ingrijire corporala cu lapte

Dupa o zi epuizanta si stresanta la birou, te poti rasfata cu o baie cu lapte, tratamentul perfect pentru pielea uscata, lipsita de stralucire si vigoare.
Laptele a fost considerat inca din cele mai vechi timpuri un elixir al frumusetii. Hraneste in profunzime pielea si o catifeleaza, ajuta la regenerarea celulelor deteriorate si indeparteaza stresul.
Adauga in apa de baie cinci litri de lapte. Nu uita de miere, sare de mare si tarate. Mierea are rol dezinfectant, iar taratele pot fi folosite drept masca abraziva pentru indepartarea impuritatilor faciale.
Laptele, folosit ca produs de ingrijire corporala, este un tonic perfect. Echilibreaza ph-ul pielii, o regenereaza si tonifica.
Pentru ingrijirea delicata a mainilor, dupa baia de lapte inveleste cu un plastic ambele palme si asteapta cateva minute. Tratamentul isi va face efectul si vei observa imbunatatiri chiar dupa prima utilizare.
Baile cu lapte sunt benefice si pentru parul gras si deteriorat. Indeparteaza excesul de sebum si radacina sensibila va fi hranita in profunzime. Aplica samponul obisnuit dupa mai multe clatiri cu lapte in baia cu care te rasfeti la fiecare sfarsit de saptamana
Laptele poate fi folosit si ca lotiune pentru tenul imbacsit. Indeparteaza machiajul cu un tampon inmuiat in produsul proaspat, dupa care poti face baia.
Tenul uscat va fi doar o amintire neplacuta, iar praful si impuritatile vor fi indepartate inca de la primul tratament.
Laptele adaugat in apa de baie va fi proaspat si temperatura reglata corespunzator. Acorda-ti saptamanal cel putin 30 de minute de rasfat delicat, stresul acumulat va disparea pe loc, iar pielea va avea un miros fin si discret.