Fructe de mare la gratar

Ingrediente:
-creveti curatati
-calamari curatati
-12 scoici
-1/3 ceasca ulei de masline
-sare
-piper negru macinat
-1/2 cana suc de lamaie
-3 catei de usturoi
-1 lingurita miere
-1 ardei rosu tocat
-1/2 lingurita ardei iute tocat
-1/2 ceapa tocata
-2 tulpini de telina tocate
-3/4 ceasca masline fara sumburi
-1 lingura oregano tocat
-1/4 ceasca patrunjel tocat

Mod de preparare:
-puneti la incins gratarul
-intr-un bol amestecati fructele de mare cu ulei sare si piper
-puneti fructele de mare cateva minte pe gratar timp in care le intorceti pe o parte si pe alta pana acestea sunt facute
-amestecati intr-un bol sucul de lamaie,usturoiul,mierea,ardeiul iute si uleiul de masline
-in amestecul format adaugati fructele de mare,ardeiul iute,ceapa telina,maslinele,oregano,patrunjelul si amestecati-le
-acoperitele cu un capac si bagati-le la frigider pentru 30 de minute
-se amesteca restul de patrunjel chiar inainte de servire
Pofta buna!