Eficacitate dovedita ! Slabeste pana la 10 kg pe luna cu cel mai revolutionar produs natural pentru slabit

DuoSlim este primul tratament complet natural pentru slabit ce actioneaza asupra metabolismului 24 de ore pe zi. Conceptul revolutionar te ajuta sa slabesti atat ziua cat si noaptea facand cura ta de slabire mult mai usoara decat pana acum.

Cu DUOSLIM slabesti si noaptea!

Realizat dupa un concept original, avand in compozitie plante al caror efect terapeutic este cunoscut si folosit cu succes de mii de ani, DuoSlim propune o abordare complexa a tratamentului privind reducerea greutatii corporale, arzand grasimile pe tot parcursul zilei.

Reteta originala dupa care este creat produsul DuoSlim face din acesta  primul produs ce actioneaza 24 ore pe zi. Pornind de la complexitatea organismului uman, de la nevoile diferite ale acestuia pe timp de zi sau pe timp de noapte, s-au conturat doua abordari ale mecanismului de reducere a greutatii corporale.

Astfel au fost create doua produse, cu administrare pe timp de zi, a carui compozitie contine extracte din plante exotice, cu un continut bogat in fibre, cu actiune vitaminizanta, mineralizanta si energizanta, iar pe timp de noapte cu o compozitie formata din plante cu actiune diuretica, detoxifianta, laxativa. Acest tip de abordare subliniaza inca odata faptul ca scaderea in greutate nu trebuie privita ca o actiune izolata, ci ca un ansablu de principii cauza-efect. Astfel, pe langa actiunea majora de a ajuta organismul sa scape de kilogramele in plus, DuoSlim sustine organismul uman in perioada curei de slabire cand acesta este supus unui stress enorm cu implicatii metabolice majore.

DuoSlim asigura vitaminele si mineralele necesare, de care organismul este privat in urma dietelor asociate in curele de slabire. Asigura aportul energetic de care avem nevoie atunci cand depunem efort fizic, prevenind astfel, anemiile, anxietatea si denutritiile proteice. Blocheaza retentia apei in organism si faciliteaza eliminarea acesteia, accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei.

Toate acestea asociate cu o dieta alimentara recomandata de medicul nutritionist sau medicul curant ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu cosecinte grave asupra sanatatii sau esteticii. Pentru a obtine cele mai bune rezultate este bine sa asociati cura cu DuoSlim cu exercitii fizice si o dieta alimentara adecvata! DuoSlim este un supliment alimentar disponibil fara prescriptie medicala.