Desert potrivit pentru Craciun

Ingrediente:
-1 ceasca unt
-o cana zahar
-2 oua
-1 kg faina
-1 cana smantana
-2 lingurite vanilie
-1 1/2 lingurite praf de copt
-1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
-1/2 lingurita sare
-1 cana nuci tocate
-1/2 cana afine
-1 lingurita coaja rasa de portocala
-1 lingurita scortisoara
-zahar pudra

Mod de preparare:
-intr-un bol amestecati untul si zaharul
-adaugati ouale pe rand timp in care amestecati foarte bine
-se adauga samatana si vanilia si se amesteca
-intr-un castron combinati faina,praful de copt,bicarbonatul de sodiu
-acestecul de faina se adauga peste amestecul format anterior timp in care amestecam pana se omogenizeaza
-intr-o tava pentru cozonac de toarna jumatate din compozitia obtinuta
-intr-un caston amestecati nucile,afinele,coaja de portocala si scortisoara
-acest amestec in turnati in tava peste aluat
-desupra turnati retul de aluat
-se adauga tava in cuptorul preincalzit
-dapa ce e gata se presara zahar pudra
POFTA BUNA