Cum te ajută masa de dimineață să slăbești

Slabeste sanatos cu DuoslimPe timpul iernii, când ai nevoie să scapi în mod sănătos de câteva kilograme, ​​soluția o reprezintă prima şi cea mai importantă masă a zilei. Iată câteva modalităţi în care îţi poţi începe ziua, din punct de vedere alimentar.

Găseşte echilibrul perfect
Un mic dejun perfect echilibrat include o porţie de proteine​​, o porţie de fructe şi o porţie de carbohidraţi din cereale integrale. Aceasta ar fi combinația optimă pentru o alimentație sănătoasă. Ca să ai un nivel stabil al zahărului în sânge şi pentru a evita senzaţia de foame după puţin timp, fii sigură că ai un consum de produse alimentare mixat.

Treci de la cafea la ceai verde
Pe lângă protecţia oferită inimii, ceaiul verde este benefic şi în lupta cu greutatea. Un studiu a arătat că o ceaşcă de ceai verde contribuie la accelerarea procesului prin care corpul tău arde grăsimile.

„Fă-ţi” singură mixul de cereale
Cele mai multe variante de cereale găsite în magazine conţin mult zahăr şi grăsimi. Pentru a te bucura de un mic dejun sănătos, amestecă 2 ceşti de fulgi de ovăz cu o cană de fructe uscate, semințe și cu un pic de zahăr brun. Lasă-le să se rumenească un pic în cuptor, 3-5 minute, şi depozitează-le într-un recipient închis ermetic.

Asigură-ţi zilnic un aport de 5 grame de fibre
Fibrele sunt responsabile de senzaţia de saţietate, te curăță pe dinăuntru şi au zero calorii. În plus, sunt ingredientul perfect pentru pierderea în greutate. Doar câteva felii de măr, 1/2 ceaşcă de cereale, 1/2 ceaşca de fructe de pădure sau două felii de pâine de secară îţi vor oferi cele 5 grame necesare.

Renunţă la laptele din cafea
Laptele de vacă este plin de grăsime, aşa că optează pentru varianta sa degresată. Acest schimb simplu te poate salva de 100 sau chiar mai multe calorii pe zi.

Sursa www.clickpentrufemei.ro