Creveti la cuptor cu bucati de rosie

Ingrediente:
-2 linguri de ulei vegetal
-1 ceapa medie, tocata
-1-2 ardei iuti , fara semințe, tocati
-3 catei de usturoi, felii subtiri
-1 rosie tocata
-sare
-1/4 cana de apa
-1 kg creveți curatati
-1 cana Feta
-1/4 ceasca coriandru tocat
-suc de lămâie
-piper negru

Mod de preparare:
1 Se pune uleiul în tigaie la incins.Adaugati ceapa si ardeiul si le lasati la foc mediul pana cand ceapa devine aurie. Se adauga usturoiul si se gateste un minut mai mult. Adaugati rosia, se reduce focul la mediu si se gateste timp de 10 minute, pana cand rosia se inmoaie. Se presara sare dupa gust.

2 Adaugati apa si lasati sa fiarba pana cand rosia e fiarta.

3 Puneti branza si crevetii intr-o tava peste care adaugati sosul puneti-o la cuptorul inclazit in prealabil.

4 Chiar înainte de servire, se amestecă cu coriandru si se presara cu suc de lămâie și piper negru proaspăt măcinat.