Crap aromat la cuptor

Ingrediente:
-1 crap
-2 linguri cu virf de unt
-3-4 rosii
-3 ardei grasi
-o lamaie
-6-7 linguri de ulei
-2-3 catei de usturoi
-2 cepe,
-patrunjel
-sare,
-piper,
-cimbru,
-1 pahar mic cu vin

Mod de preparare:
Pentru crap aromat la cuptor se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite, se pune intr-o tava emailata, se presara cu sare, cimbru, piper, apoi se asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei. Se adauga usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamaie fara coaja. Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul la cuptor, cu foc potrivit, timp de 40-50 de minute. Daca se pune pestele intreg, in interior se presara piper, cimbru si mujdei de usturoi.