Ce să mănânci ca să reduci pofta de dulce

Slabeste sanatos cu DuoslimDe abia te-ai ridicat de la masă, dar parcă ai vrea să mănânci și ceva dulce. Nu este tocmai un obicei sănătos, însă, cu puțină voință și câteva trucuri, vei scăpa de el!

Încearcă uleiul de cocos
De multe ori, atunci când simțim nevoia să gustăm o prăjitură sau orice altceva ce conține zahăr este modul prin care organismul îți cere apă. Mai poate fi un semn că nu ai mâncat suficient în acea zi sau chiar că este timpul să iei masa. În loc să optezi pentru o prăjitură cu ciocolată, care este o adevărată bombă calorică, poți încerca o linguriță cu ulei de cocos. Are o textură cremoasă și este ușor dulce, iar creierul tău va resimți o senzație de sațietate.

Ciocolata neagră, cea mai recomandată
Dacă ciocolata este plăcerea ta secretă și nu vrei să renunți cu niciun chip la ea, o poți înlocui cu cea mai sănătoasă variantă a ei, și anume ciocolata neagră. ea care are un conținut de 85% cacao este plină de antioxidanți și are o cantitate redusă de zahăr. Chiar și așa, va fi impulsul de energie de care are nevoie organismul tău. Cu cât are mai multă cacao în compoziția sa cu atât este mai sănătoasă.

Lămâile proaspete stabilizează nivelul de insulină
Sunt extrem de recomandate pentru ficat întrucât ajută la regenerarea acestuia, dar consumate în mod constant contribuie la reducerea nivelului de zahăr din sânge, și astfel nu vei mai simți nevoia constantă să ronțăi câte ceva. Stoarce zeama proaspătă a unei lămâi într-un pahar cu apă și bea amestecul fără să mai adaugi îndulcitori.

Sursa www.clickpentrufemei.ro