5 exercitii eficiente pentru a slabi!

Slabeste sanatos cu Duoslim

1.Step-Aerobic
calorii arse-aproximativ 800/h
-este un stil de aeroboc ce presupune urcarea si coborarea pe un suport in pasi de dans.Miscarea este similara cu cea a urcatului scarilor,insa datorita dansului asigura cresterea ritmului cardiac,asa incat acest exercitiu este un bun antrenament cardio.Acesta actioneaza in principal pe picioare,coapse si fese.Daca ati reusi sa-l urmati o ora pe zi ,rezultatele vor fi vizibile in doar doua saptamani.

2.Ciclism
calorii arse-intre 500 si 1000/h
-in functie de viteza de pedalare prin ciclirm puteti pierde multe calorii.in plus este extrem de placut pentru ca poate fi facut alaturi de prieteni in aer liber.

3.Inot
calorii arse-aproximativ 800/h
-inotul este unul din cele mai bune exercitii pentru pierderea in greutate,deoarece antreneaza aproape intregul corp.Inotul are deasemenea si un efect psihologic pozitiv,este o activitate placuta deoarece muschii sunt pusi in miscare fara nici o greutate.

4.Tenis
calorii arse-pana la 500/h
-are efect asupra piciorelor si bratelor,dar si asupra abdomenului pentru cei care doresc un abdomen plat fara eforturi extraordinare.Practicat de cel putin trei ori pe saptamana rezultatele vor fi vizibile in doar 8 saptamani.

5.Alergatul
calorii arse-pana la 600/h
-daca doriti sa slabiti alergati,fie ca e in parc sau in sala de sport pe banda,acest exercitiu va ajuta sa scapati rapid de kilogramele in plus si celulita.