Supa crema brocoli

Ingrediente:
-o punga de brocoli congelat Dujardin – 450 gr
-180 grame cartofi
-160 ceapa
-un cub unt
-sare
-2 linguri de smantana

Mod de preparare:
Curatam cartofii si ceapa, si le punem la fiert cu sare. Cand acestea incep sa fiarba, mai asteptam 10-15 minute si punem peste brocoliul sa fiarba si acesta. In maxim 10-15 minute, sunt fierte toate legumele pe care le separam de lichid; foarte important este sa nu aruncam lichidul, pentru ca o sa avem nevoie la subtiat supa.
Cand legumele se racesc usor, le punem in blender cu putin lichid si le pasam. La final, adaugam lichid atat cat considera fiecare ca doreste sa subtieze supa.La final, adaugam un cubulet de unt pentru a fi mai cremoasa si adaugam sare dupa gust.
Punem supa in 2 boluri, adaugam cate o lingura de smantana pentru un plus de gust si savuram imediat.

Pofta buna!